Apr 19, 2011

dimana kurangnya ..

life is simple actually,
we colours it creatively perfect should be,
but it is still not completely great we felt..
nape ?
pernah letak rase syukur tak dalam diri kamu tuh ?

i  move again to the next step 
after i down myself..
but it is possible i can down myself again?
nape macamni yaAllah..
nape aku selalu kalah..
sebab aku lemah ea?

Never argue,
never participate in any ur life
pilihlah kamu life yang membahagiakan kamu..
tapi bole beri saye sedikit kebahagian itu tak?
bukan kah kite selalu kate kite berkongsi hidup..
saye tak nak kemewahan material.
saye da cukup mewah dalam hidup kamu
mewah dengan kamu..

kamu tahu tak,
saye bersyukur dikurniakan kamu.
ternyata kamu beri saye erti kehidupan,
saye jadi lebih kuat dengan kamu.
tapi nape macamni?

beze sangat..sangat..dengan kamu yang saye kenal 3tahun dulu.
kamu tak pernah tinggalkan saye..
sentiase dekat untuk sokong saye..
ape yang saye nampak,
saye lihat,
saye rase depan mate saye harini.
saye telan.
sebab saye nak life ini jadi simple.
saye tak nak sume ni jadi rumit..
saye buang perasaan sedeh,jauh jauh..
tapi saye tak mampu berpure pure terlalu lama..
sebab saye cume manusia biasa..


saye tak nampak ape ape sebelum ni..
saye tak mampu nak teke ape ape..
salah ke kalau saye moon petunjuk kebenaran dari die?
dari saye terus salah faam..
nape mesti main dalam masalah ni...

atau..ini balasan buat sayang ?
anje..sayang tak pernah tahu kalo slame ni sayang pernah buat hati seorang perempuan terluke..
sehingga harini die masih terluke..
sayang ta tau anje kalo die terluke...
sayang menyesal sbb buat die macam tuh..
tapi sayang tak tahu ape ape pun ttg die..ttg anje..
sayang cume tahu anje terlalu baik pade sayang..
sampai hari ini sayang dikhabarkan
yang sayang sangat tabah dalam berkkongsi perasaan dengan anje..
walhal sayang tak tahu pape anje....
sayang tak dapat nak teke ape ape pun anje..
sayang jauh dari anje..
sayang hanye tau terus setie dengan anje..
setia dengan harapan yang anje beri..
berdoa dengan memilih name anje sebagai peneman sayang dunia akhirat.
sayang hanye tahu terus sayang anje dan terus sayang anje..
ikhlaskan diri dalam menerime apa pun anje..
sabar dalam menunggu anje...
dan terus bahagia setiap kali bertemu..
nape hari ini baru semuanya dibongkar...
ape balasan sayang..
rasa sakit yang sama seperti die..


tapi sayang tak gentar lagi anje..
sayang masih simpan senyum sayang untuk anje..
sayang masih simpan cinta sayang untuk anje..
sayang masih simpan sayang sayang buat anje..
sayang masih simpan sumenye tentang kite..
sayang anggap ini semua dugaan yang Allah beri untuk uji sejauh mane keikhlasan sayang..
mungkin Allah mahu sayang jadi lebih sabar..tabah..
sayang akan cube yang terbaek..
anje ambillah waktu..
sayang berilah waktu..
sayang kan tetap menunggu..
hingga akhir waktu..
selamanya hanya ada kamu..
ku kan terus mencintai...
selepas selamanya...
Maafkan sayang..
kerana tak kuat seperti kamu..

 Moge Allah terus memberkati hubungan ini.
moge allah terus mendengar isi hati sayang.
sayang,
ALS



1 comment:

dea izzana said...

amin.. :) moga hubungan yang baik diberkati ALLAH