Oct 3, 2011

Love luxury as Poppadoms :)

who is poor and who is rich . can you differentiate between poppadoms and tandoori chicken ? I guess, if you are given both this, and have to choose, i am very sure , guys you rather pick tandoori chicken than poppadoms right ? Correct me if I false.

It is just piece of flour , easy to crack , there is no additional flavor like curry in tandoori.
yaa, but it rich of ingredients :)   *oh noooooo betul ke ni post lely..sejak bila die "scheme of work" ni -.-

guyss cakap macam biasa lah yaa. Lely rase bosan la staright macam ni.

Kita mungkin akan kata ape lah sangat papadom tu kan :) ayam tandoori lagi mabeles kan :)
but, bagi Lely, even though it just a simple menu , tp dalam masa yang sama, dialah penambah penyedappppp makanan tu kan :) . it is good for healthy, free of 'pasti sedap or secukup rasa' . great deal for diet ;) jintan jintan yang turut membantu dalam sistem pengaliran darah dalm tubuh badan taw :)

chicken tandoori ? oh tak sebut pun taw, ade banyak perisa, berlemak and segala yang tak elok untuk kesihatan. *fatfatafataffatafaffa* FAT suda la kauuu.

Since Lely jadi penggila kedai mamak *start masa sekolah menengah* asal ke mamak, kalau makan nasi kandar kuah campor, papadom mesti wajib. Sampailah satu hari tak puas puas dengan mamak punya papadom , Lely singgah la GiantHypermarket , and seeking for papadom.  *urmm, miss may I know, where can I get poppadoms ? (muka promoter blurr gila)
-oh, tidakkk indon ni tak paham rupanya soalan aku. *(-^_^-) kak, kat mane eh letaknye papadom ?
ohhhh yang anu anu tu ya..ya bisa lihatnya di department jintan jintan dan rempah ratus.

K, bile cakap pasal papadom memang hati akan jadi tacing lebih :) lebih lebih lagi cerita 2 tahun yang lalu :) tahla, biarlah rahsia kan, papadom, for me, even it just simple thing, but at the same time, ade banyak kenangan yang tersimpan. If I have to forget to being love papadom just because the cases recently, oh no. SEDEH :) come girl, smile. even your tears burst !

no more talk. Im not really ok actually.

p/s lepaas ni, papadom, jgn perasan. n tolong sedar diri, big taste person are no going love you. kita hanya org biasa. sorry if post quite emotions here :)

2 comments:

Khairul Rahman said...

aku pon akan pilih ayam tandori..
tapi bagi AHMAD. mesti dia akan pilih papadom! hahaha

LeLy shuhada shaari said...

nua, org selere besar mmg akn plh ayam tandoori, so lepas ni, ppadom kene sedar dr ea, tak sume org taste tggi suka die ^^