Jul 12, 2011

Sudah dikencing , Diberi tahi

Hapelah..tajuk post merotat nak abes. so sebelum start ape2 cite aku nak mintak maaf..coz..
for sure la kan ade yang tengah nyudu...mase bace post aku ni..sbb habit org skg ni  makn sambil beron9.jgn nak tipu..aku taw sgt..nak2 laksa ke..waffle butter n peanut ke..eskem ke..slurp2....nyummy!(sume ni sedap..tp bukan untuk aku lagi;-( )


sSSSoo..for those yg rase gagah perkasa macam Hang Tuah.

*pstttt..meh sat  rapat telinge..nak bisik..^-^ (gheli3...qaseh version).kalo nak tau sape hang tuah kat ats tu click sini..HANG TUAH*

awak2..jgn mara taw..t awak tak kuat mcm hang tuah kalo mara...tak ensem cm *M. NASIR*

OKE?HABES SESI BISIK BEBISIK.
pade sape2 yg serius nak bace n tak heran dengan tajuk post ni..lai2..bulatkan mata, rapatkan muka ng skrin,buat muke macam ni..
yallah..sape ni??
haha..ni la aku mase zaman budak..l
bh kurang dlm 4thn lebih yg lalu...
sudah jauh ditinggalkan zaman kan..
da berumaur pun skg ni..
*touchy2*

keh2..sumeDiammmMMM..
FOkusssSS eh.

situasi terjadi ketika aku pulang rehat t/hari waktu kerja.
staring by: aku (mak bude)
my niece: Syarifah Qaseh Adreana
Mak bude   : adek kamu kencing ke?

Qaseh        : nade...adek bakan..(makan)

Mak bude:  eh..ayor ape yg nitik kat aku ni.. aku pon tercari2 dr mane air tu ngalir..qaseh duduk atas bangku..kaki aku bawah bangku..air tumpah ke?sbb die ngh pgang botol air aku tuh...oo..tumpah kot..tp kenape panas eaaaa????alamakkkKKKKKKKKKkk....

dan rupe2nye aku telah dikencing oleh sikenit dan ketot ni!!!die bleh mkan goweng pisang panas..sambil kencing ! pampersnye da xmuat nak tampong lagi..tp boleyy die syokkk je makan kan!

aku pon dengan baek hati..jom2 mak bude basuh kencing tu..kite tukar pampers jom manje!

Qaseh  : a...a...aa...dek bakan ni lulu.(sambil show off dengan goweng pisang xseberape die tuh ! )

aku pon bukak la pmapers die depan toilet..pas basuh kaki aku yg da kene kencing ni...tibe3..

*bedebab*bentuk bunyi adalah sopan. saye ulang. bentuk bunyi adalah sopan.

adekkkkkkk.....kenape berakkkkkkkkKKKKKKKK!!!

a..aa..aa..dek beRak ke..(R die sangat BESAR dan GARAU)
honggoh mu ! da berak tanye orang lagi. kowang taw, aku ni semangat nak tukar pampers die so..laju la aku bukak..haleh2..bile bedebab pampers tu jatuh terjuntai kat bawah..again !!! kaki yang tadi dikencing..kene pulak selepat taekk die yang bau peram tuh !!!!!!!

Qaseh  : oo..o..ke..ke...keee..ne kene kaki mak bude yek?


muke budak yang bajet tak bersalah pade mak bude die ni....
adeihh sabo je..le...rupenye2 die makan goweng pisang tadi dalam keadaan berak la kan..ape la ini ketot..bikin hot saja! nasib la mak bude kalo indon tadi?da kene pijak da kan..mcm dlm berite tu.
tp tape la..adek qaseh bg taek pon..mak bude sayangggggggGGGss, adek qaseh ;-)
p/s sebelum bukak pampers anak, cek dulu ponggong die. mujur kene kaki. kalo terpegang masuk kuku?
dapat plak spesis taek lembek yang da basah kene air kencing?
ini bukan tahap geli da wehhhHHHHHhhhhh!!!
bye2..lebiu !

8 comments:

Awan said...

haha...lucu2...apa nak buat da nasib badan

LeLy shuhada shaari said...

naseb la ekau..xlayan keje gni..selamat dr najis...huk3...

mr.syazwan said...

geram tgh betis dia

ketak2

>.<

LeLy shuhada shaari said...

haha..kecik2 da bine badan ^^

Dhiya Fariza said...

ganas tajuk hehe

LeLy shuhada shaari said...

seharusnya ganas,,hahaha

SweetLikeWhat said...

budak tecik nie ke yang kat pasar malam tu ?

LeLy shuhada shaari said...

ye kak aniz....ni le si debab kat pasar malam tubh ^^