Jul 14, 2011

Unt0nGGGGGGggggglaa kan..Ade orang sayang....

Busyuk : busyuk sayang masyam sangat2.....

Masyam : Masyam lagi sayang Busyuk sangat2....

Busyuk : Masyam.....masyam tengah buat ape tuuuu..

Masyam : masyam, tengah pikir la.. err..

Busyuk : erkk?? pikir ape tuh masyam.....

Masyam : busyuk..agk2 kalo BUSYAM sedap tak eh? masyam nak rantai tangan tok busyuk..n letak name kite....

Busyuk : owhh...gabungan name kite eyhkkkkkkk???? masyam..comel nye name tuh...BUSYAM......busyuk+masyam..uhh..bestnye..

Masyam : demi CINTA kite busyukkk....
 endsssssudaaahhhhhh.

hye peeps ;-) surely mesti korang rase nak MUntah empat ploh baledi peram kaen kan bace DRAMA ats tu. jgn kate korang. aku ni ha..bukan takat nak muntah, sampai ase nak beku taek tlinge ni..haha..
for those yang ade similiar to tis story mesti geram gila kan aku wat entry ni..but tis is just for fun, tak benci mana, tak suka mana, yg PASTI aku geli !

MOTIF? haha....i am so sorry for those who is fall in LOVE tahap DEWA wif urs partners..and ade pulak simptom ni. nak taw simptom ape? ni la..ni la...ni haaaaaAAAAAAaaaa..

GABUNG NAMA.

Pengakuan Terbuka dari aku, oke ..memang aku penah berCINTA n maybe lebih dari SATU kali. tp nasib baik lah aku takde pulak Syiokkkkk nak gabung2 nama ngn bf aku. DULU LA..dulu..tp mek ! sekarang pun same ! tak penah aku cuba2 nak gabungkan nama aku dengan boyfie aku ! haha... (erkk..hello2..cik lely oihh..ada boyfie ka?????) pfftt****mmg suare halus ni suke spoiledkan mood berangan aku ! yela..aku tak HOT.takCUN.takMANTAP. sape lah yg mahu..uhuhukkhukhukhukk...menci! tp tape..aku pasti akan ada JEJAKA HEBAT muncul dalam hidop aku.. oppss..sori..minah ni mmg KAKI BERANGAN.

OKEH.sambung balik.

bukan ape..aku ase macam ade sedikit kefoyo-foyoan lah bile gabung2 nama ni..kalau jadi memang sedap tape..kalau jadi macam ni?

AIMAN + MONA = AIMON (erkk..naseb xjd eyemo....)

ZHARIF + SYUHADA = ZHADAH (aiyakkkkkk..ape ke JADAH nye ni?)

SYUIB + NISAQ = SYUNIQ (oh my! oh my! tak dibenarkan mencarot **neQ diblog saye)

FANA + TEEQAH = FANTEQ (sumpah mak aku mara doe mencarottttt)

haaaa..kan..tu lah ni baru contoh..sebab aku selalu nampak..kat fesbuk kwn2 aku, kat buku..perghh dierang..nak create tu bio jadi sedap bole?kalo xsedap apah peqdah je yg kome create tuh !
aku penah la nampak kawan aku ni..boy taw..combine name ngn gegurl die..wat name FB lg..alahaaaaaiiii..kalo sedap tak po la weh..ni bunyi pon aku nak gelak. jadinye bile tgk muke macho die dlm kelas, aku jadi nak gelak sbb kefoyo0foyoan yg die alami..nak taw jadi ape? jadi HAFAT. yg gegurl die jd FATHA..ha..kowang pk la..pk la name sebenar dwg tu..Yoooooo..tolong lah..mak abah da bagi name sedap2..manis2..ensem2..tp name tu jugak ko nak kan..
yelah...sayang punye pasal kan..bute-bute kan je..kohodohan name tu..konon sedap..anggap je best!!! haha..  da tak payah nak over sgt. kot ye pon sayang idak le sampai name pon kene share! Laen la da laki bini kan..ha hamek lah hape pon ! tp aku ase..masih ade batasan kan. nak share ape wlo hubby n bunny...hahaha...

eh2..agak2 kalo aku gabung name aku ngn boyfie aku k tak?
LELY + ZAHIRIL AZHIM = LEZAH (yuewwwwwww..sumpah nak muntah)

p/s tolong jadi cool bleyhh bile lu ade couple. xpayah nak show off. tak payah nak tunjuk romantik sgt dpn org. tak payah nak kerek sgt . macam kite je couple..org len tu haa..ade 2/3 awek r pakwe taw. xheran ponnnNNNNnn.. haha..
(kata-kata ni untuk diri sendiri jugak. plz b cool)
chow!

ade yang perlu kite nak show, ade yang tidak :p
brbahagialah wahai pasangan sekalian.
untongglaa ade orang sayang

9 comments:

shuffey.armie said...

lagi nak muntah sambil mulut berdarah2 kalau setiap ms dekat status FB duk mention pasal bf/gf die...sumpah rse nak unfriend!

Dhiya Fariza said...

hahahahahahahahaha i feel u babe!

LeLy shuhada shaari said...

haha..jgnla sampai UNFREN..sian pnt2 die add ko..haha..

LeLy shuhada shaari said...

dhiya..jgn cuba taw babe !

Badr Tamimi said...

salam,
nk kongsi ilmu ckit kt cnie..
sbenarnya gabung nama pkwe+mkwe nie
xbole la coz seolah2 brzina..lau utk suami isteri xpe la..so, bek xpayah kn..xpasal2 dpt dosa sebakul..

saiazuan said...

err rsa nk muntah gak.. ;p

LeLy shuhada shaari said...

saiazuan : muntahkan aje. jgn ditahan muntah tu.

badr ramimi : alhamdullillah...mmg lely pnh dgr tak boley nk gabung,,tu yg lagi tak berminat tu. bukan stakat dose sebaku, tomahan bebakul2 lg.. :p

khairul rahman said...

Lagi nak muntah bile sorang tu ckp xde bf/gf tapi sebenarnye ade! Kah3

LeLy shuhada shaari said...

erkkk..nua..bukan aku..bukan ko kan????hahaha