Jul 16, 2011

End my duties to IPOH mali :D

saturday morning guys :D
still ok kan nak wish morning.. ekekeke..
bukan apa..tadai aku duk banyak sangat keja nak buat..update file ja..tu pasai la aku baru dan nak ucap pagi kat ampa..
alooo..pasaipa?mesti ampa duk ingat aku todoQ bangun lambat kan ?

Kalian, fahami lah saye, semenjak memegang jawatan sebagai KERANI CABOK aka OPIS MESEKIN, aku diharuskan kan ea....saye ulanag..diwajib kan ea.. (*mule2 diharuskan, bile ulang diwajib kan. dasar ko TENGInnNNNNNNNN) suare halus ni mmg xlepas mendeki kan aku nak melabon !

wadEPAkkkkKKK la lu...
*sambung* untuk angun awal pagi..saye masuk pukul lapan-5. sabtu lapan-12..haaa...

jadinye tepat jam doblas aku nak balik. N my sibs...due eko kat uma tu da nunggu aku nak ronggeng ke ipoh.
jap sape penah dengar words ni? *ronjang*(abi hurairah dlm antu kak limah)

__________soalan wajib bagi warga oldies PERAKIAN, ape ronjang kome nak ipoh????ape nak di cerokaihhhhhh??

itu mungkin seperti soalan opah aku. *itu pon kalo masih ade opah. maaf ea..isk..isk..opah saye da lame tade...*

_______maksudnye. ronjang similar tu-buat apa?pergi , untuk, lebih kurang tu le..aku pon susa nak translate.
                                 cerokaih similar tu- cari apa? hee..begitu la eyhkk..

MOTIF? ehk eleh ko ni gemok pendek ! *saye kate diri saye ea..reader..jgn nanges kalo bace yg ni, sbb itu mmg saye. kalo kamu nanges mmg kamu org nye gemok pendek. (pftt..terima la hakikat..) samdol!
*sambung*asek tanye motif je..

biala aku nak tanye hape pon..sukeh hati aku lehhh...
bukan ape..memandangkan omak tersayang sudah mengeluarkan bahagian masing2..(apobondo eh?) $$___$$ haaa...tu dia..mata duitan kan?so emak pon da kasi partion untuk raya ni..so boleh la kite cari ape yg berkenan..hik3....satu untuk engkau..10 untuk aku..hak3..

aku n my sibs nak pegi carik kot2 jumpe baju raye je :p
anda tema apakah ini tahun?
ade yang pakai KUNING tak sempene BERSIH 2.0 ? hee..
saye?


uhm tah ea..fam kate tahun ni nak pakai merah itam..ayoooooooo..suda la gua ni itam...mmg pandai mereka pilih bulu. eh kaler dear :))))))))))))

so a few minutes will be ends sat g..n clock will be sharp on 12.00am. then opis akan segera aku konci n balik rumah teros.!!!!!haha..
yang pasti jgn telebih budget eh..nanti kene buat advance pulak.......haha...

so got to go...

ends my duties wif ipoh :D
to kina, saye tak jd follow ma ke penang sbb kene keje. kesian :P

3 comments:

SweetLikeWhat said...

sampai sekarang banyak lagi perkataan mak ija ngan ija cakap...nasib e cakap bm yang betul..hahahhahaha..

LeLy shuhada shaari said...

hahahaa..ija mmg le pio perak ka aniz..org bndo tue..bese le...

ErDa EiDa said...

blog yg cantik...ni pula blog saya www.erdaeida.blogspot.com :)