Aug 9, 2011

terpakse Extend lagi ;(((((

Choyyyyyyyyyy!!!!  aku agak dah..mesti korang fikir macam tuh kan ! taek masam lah kome ni ! upsss :))) hade ke patot pk aku extnd study ! tampo kang ! keh3...

Assalammualaikum n Salam Ramadhan al-mubarak. waaaahhh.. tak ponah2 den update blog lepas carik baju raye ritu eh :)))) heee... puasa masih baru, tak puasa ponnn daaaa.. heee..shuhhhhhh!

Bukan ape, refer balik pade topic post aku ni. before tis kan aku penah update pasal braces yg bakal aku pasang

*ha ko ingat nak pasang braces bole macam ni* 
dokte saye nak ikat gg. ikat sekarang. nak ikat ade berlian kale pink! kalo bole shocking pink!
*kepale hottttttaak ko.* xkan maunye badigol.

ok kan dokte suh aku expand jaw  aku around 1month. so the next date dgn dokte aku pon pg la. kunun2 nye aku ni cuak la..sbb getting to the time untuk mengepak gg aku kan. tp dalam mase yg same, sonok la. sbb tak pelu runsing pakey jaw expansion ni. siyes runsing ! ko ase nak kunyah2 sali bende alah ni. kalo mampu la..sbb hampir keseluruhan area gusi dan gg adalah sangat lembut semasa memakai jaw expansion ni. *erti kate laen org tua tarak gg*

so. *norlaili shuhada shaari.
*sila baring.
aku pun yang control senyum ponn laju je baring.
*ade perubahan tak u rase?
*ade kot. people said muke i mcm pakey botox skg. muahahahahahahaha* kalo tak menyengal tak sah.
*ok, tp xcukup expand lagi. u pakai lg 1 month. i ketatkan lg skrew expansion u. *ketap *ketap

makkkk aihhhh..adoyyyyyyy..selamber bapak die gune spana die tuh rodok gg aku n expansion tuh. sumpah sakit. n aku still tak bleh ikat gg slagi jaw aku ni tak expand btol3. ;(((((( sedih la..sbb pakey mende ni menyakitkan ! konfem tak bleh makn nasi taw. tak mampu.

nnnnn...sepanjang aku pakey jaw expansion aku da lost 5kgs...muahahahahahahahaha... tp....uhm tak best sbb sume bende yg best..tak ley makan, no cadbury, no eskem, no mCD. no burger. no ais. no bla no bla no bla bla bla bla....arhgggghhhh! makan sup je lah ko.....roti celop la air lame2 sampai lembekkkkk! 

and bentuk muke bukan berubah kepada cengkung, tp sebaliknya. jadi tembam, sbb berlaku pembentukkan baru pade wajah ni......apabila rahang dibentuk semula. maka pp pon kelihatan tembom !
tap walo cane pon. ciptaan Allah tu lebih sempurna dr ciptaan manusia. sbb?
 Heeee...abaikan kejap muke tanpe bedak ni eyhhh...tgk, muke bepetak je semacam. ;(((


muke aku sebelah tinggi. sebelah tidak. tak same naek lah agaknye. jadinye da macam sengett..adoyyyyyy sesuai sangat la ngn nick name yg yana kc pd aku..senget ! :D

 da tade la lagi muke macam gini......so pasni, gelaran pisang tak la selalu kedengaran kan?muahahahahahahahaahhah

sila klik gambar untuk tumbersan
dan akan terlihat besi itu.
XD senget kan bentuk muka ni :p
tapelah....nanti lame2 okeh la kot :((
sedapkan hati sendirik nampak.
dan sape yang biase tengok ku dulu, mungkin perasan dulu muke aku sikit kicik..
sikalang?
sikit busarrrrrr...
mauahahahaahaha..
nak wat guane ke..timo je lah :p


bersabarlah lagi untuk sebulan.
after tu, baru boleh diikiat ggnya...

6 comments:

khairul rahman said...

alahai..kesianye dia..hak3

LeLy shuhada shaari said...

kesian ke suke nua...puii~~

ahmad endo said...

alamak ada pic makan2...hahaha

Aziatun Ayub said...

lely, siyes cian kt kamu lely..tp nk buat roope mne, redho je la ye..

nick dot anis said...

hi...i folo u k...hit me back...salam perkenalan n samat berpose:-)

nick dot anis said...

hi...i folo u k...hit me back...salam perkenalan n samat berpose:-)