Aug 11, 2011

spontan khames :)))

yo ebribadi  !! K  to the H to the A to the M to the I to the S..ya...ya..ya..to the SSSssssss... :p
*hengkau gila hapa haaa..dok merapping pagi cenggini..posa cenggini..buang tabiat ka? bg la salam ke..selamat pagi ke...aparaaaa ceittt!!!

theee...cliche' blog aku suka aku la nak greet macam mana kan?!

*sesungguhnya, kita masih lagi rakyat malaysia yang dipupuk dengan nilai budi bahasa yang tinggi.
Ramai orang suka buat jawapan camni kan, pada aku ade certain part mungkin kita bole trima alasan seperti ini..but please not for at all.
sebab apa? Dengan jawapan macam ni lah yng memungkinkan wujudnya sesetengah pihak yang bakal membenci kita atau muak lah tengok laku kita,
so ape kate kita amalkan budi bahasa budaya kita. kan mudah :p

Tak dinafikan, lain orang lain cara. tp sebagai rakyat yang bermoral aka benilai murni aka memiliki etika diri yang positif, apa kata, kita jaga cara percakapan kite jugak. because we are public speaking and world sees you...and from there, they can figure up how is you :p

*status aku suka hati aku la nak update ape

pernah tak fikir mungkin ade yang geli, jengkel, muak, nyampah bace status ko even they are LIKES status tu..bhahahahhahaha

tadaaa..apa lely mrepek lely tak taw jugak just nak remind, somtimes we need to behave ourselves coz we have to be consider to others feeling. Perhaps tis info helps you guys even a bit :)

jadi kita mulakanlah dengan ..

Assalamualaikum dan selamat pagi 


so spoantan khames :P
itu sahaja. Majula sukan untuk negara
info ini buat diri sendri jugak :))

2 comments:

SweetLikeWhat said...

comel la header..buat untuk k.anis boleh..?hehehe

LeLy shuhada shaari said...

untuk kak anis sume ponn boleyyyy. hahaha