Aug 10, 2011

wordLess WEDNESDAy :))

selamat pagi semua..hee..1st time la rasenye i gedik gedik menaip pagi pagi ni just because to post my WORDLESS WEDNESDAY...sebelum ni?
*xpon..mak kite tak bagi..muahahahahahahaha..ngek !

ok nothing so much to say, but i just wanna share wif u..that i am...

ok la..mase drive nak sampai tempat kerje ni, aku betembung dengan kenderaan besae besar.
dan seharusnya yang tahu aku, memahami aku admire giles giles dekat kete besar...
*impian nak beli Xtrail.
*memang berhajat nak bawak storm r hilux.......baru thrill mekkkkkk...
*tapi, bawak persona pon kate berat.
*ade sowang mamat ni, suke petikaikan kependekkan aku. ye aku PENDEK. sedo lame da...tp hade den kesah?muahahahahahahahaa...ye die suke kate, tak madan madan. pendek nak bawak kete tinggi...eykkk..bukan kaki ni kene tahan kete macam tahan moto la sayangggggggggg..

haha..makanya, pagi ini, aku telah teringin untuk bawak traktor/bedozzo/backhoe.
haha...ala..ape adahallll..tekan enjin je..jalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..keh3..
so ade sape2 ade mende alah ni?bole den pinjam ?
ato den kene bli jugak mende ni..macam den kene beli XTRAIL den?muahahahahahahahahaha :p


bertaubatlah Lely, kang jatuh nyerangkang apah tak hayyyyyyyyy

2 comments:

miszch0co said...

aku ade.sejam 50 hinggit.kekekeke

LeLy shuhada shaari said...

mak oihh mahai kebenooo....