Sep 19, 2011

Bersemangat pergi kelas :)

Assalammualaikum teman teman yang baik budi , juga tidak lupa pada mak cik mak cik yang jual nasi lemak tepi jalan pagi tadi :) wangi bau sambal mak cik. teringin lah jugak asenye perut ni. tp ape kan daya, hujan agak lebat tadi pagi, tak dan nak singgah. ea lah, saya ni cume bawak moto je pegi kelas...tak macam orang lain..ade mini cooper kan :) bertuah nye lah mereka2 ni..tp kenape lah duduk uitm je kan :P tgk dah melalut ^^

Pagi tadi kelas start pukul 8am. haishhh da 4 bulan kan tak pegi kelas pukul 8am. Rase semacam je nak tido, risau tak bangun. Tapi aku kan baekkkk (hahahha) so aku bangun pukul 5.30 pagi taw...bangun awal siap pun awal lah kan.

haishhh da sminggu tak start moto, mula lah..lembab lah die nak panas enjin. asek mati je. panas punya panas, hari makin sejuk, hujaannnnn lah pulak. Nak tak nak aku ngn Eja n Nad trus je redah hujan tuh, kan RAHMAT...... ape adehalllllll :) wahhhhh sejukk nyaman betul, tapi abeh la maskara ngn liquid eyeliner aku niiii..abeh la kene air hujan, eh tp waterproof kan ? hahaha...Najat n dwg jugak selamat :P ade kete kan :P


Masuk je pintu pagar uitm Nad da slow, tapi lambat slow, gelong la die bawak moto depan pak guard tuh..(upsss skang da nek taraf, POLIS BANTUAN ) kan kan kan ? aku mcm bese lah...angkat tangan tande hormat kan guard tuh.. "assalamualaikummmmm"
bedekah guard tuh tgk aku ngn Eja yg sgt mesra alam ni. Then, park la moto kat pusat Islam. punya jauhhhh ! ni suma rector punya pasaiiiiii !

masuk kelas en. Kamal? betul ke ni name die? ok aku mcm bese semangat lah kan fokus.. tp korang taw? en kamal tu ngajo mcm mane?

"okeh right click to your network pc, n open file fpt 2-7, clik to the users, n let contineu. chapter 2. bla bla bla bla bla bla bla...." smabil duduk statik pegang bangku die. risau student amek bangku awak eh?

lagi cool bile die bg contoh, n kami baru nak cube jawab , die jawab dulu.. n" bla2..watever" okeh tu jawapan die.. mak aihhh encikkkk !

so aku rasa macam tido memanglah ubat terbaik kan tuk kelas tuh. tp malangnye, aku duduk dekat sgt dengan die.. so aku kene hipokrit n buat muka excited tuk kelas tuh.

 -dada-

p/s : aku tak suka kelas yg ade lecturer bahasekan diri die "aku . and student pggl engko je. oh. t ak cool, tp bialah die.

lunch now, menu, beradu n tido di katil ea :) rasanya sudah demam terus lah . hujan pagi tadi, n ekoran dr simptom mlm2 td :)

3 comments:

man said...

pernah alami...

SweetLikeWhat said...

kirim salam noorhaliza ibrahim..pesan jangan duk tido atas tilam baru jer..haha

LeLy shuhada shaari said...

haha norhaliza mmg keje tido je kak anis :))))
geram kan ? grrrrr
man : sgt