Sep 20, 2011

Hari yang sangat memenatkan ! :(

mak temah.. adek non.. mak enon .. alahai semua kekasih kekasih malap ku ... sudah tidur kah anda ? kekasih kusam ku ?? anda dimana? lokasi ? hapeeee maen badmintonnnnnnn aaa... ha bagus.. kasi taf itu badan !

 saya ? kasi kurussss itu badan ! haha.. mustakmall sungguh !

okeh , mak tijah , kenape lely penat hari ni ? padahal kelas smpai pukul 4pm je kan ?

mane tak letih, balik je trus g bank in duit rumah sewa , pastu pegi kedai perabot, beli rak kain, memerangkap rak buku ! MAHALLLLLLLLLL. konon kedai makcik paling murah , student amek sume kat mak cik, baru mintak kurang seringgit haaaa kauuu jahh dah ngelejat, tak mau kasi kauuuu ! cheitttt !! kedekot taw.

aku mintak dua barang rm 55.00 tp die tak mau, die bekeras nak rm 56.00, hello mak cik, bila la nak tolong anak2 mlyu yg ngah blaja ni, yg tak bape ade duit ni, so last da jenuhhh aku buat muke kesian, siap mengadap muka dia lagi, aku pon beralah.

aku pon tak mau la kalah sgt dgn die, aku trus pilih yang laen, harga sedang2 jugak, tp bukan lah lagu dua barang , and tak lebih dr 50.00 ent. bye2 mak cik, i rather pick one, dr biar kau happy tipu aku.

nak taw, die bgtaw aku, rak besi tu die untung rm1hengget jeee.. helllo mak cik, mcm saye tak taw ape tuh bisnesssss !

paling kurang pon, mak cik akan amek rm10.00 kan kan kan? takkan lah mak cik beli 29.00 n amek untung seringgit je, apam balik pon tak juai mcm tuh mak cik -.- hishhh bukan2 lah mak cik ni !



ha....bende alah ni lah yang mak cik ni kedekot sangat nak kurang kan harga.. mula2 , lely nak bli yang 3 tingkat punye je, and nak amek la satu rak buku yang comel tuh, yang ade 3 space tuh... so mintak la dengan harge berpatutan. saliii amek kauu.. blagak kau jahh mak cik ni ! tu lebihan2 barang je lah lely letak stuh, plastik ungu tuh, buku2 yg baru dibeli tadi.. ngeee...besttt da ade buku baruuuu :))))) lebih masuk dalam wardrobe ni lah kan.. hahaha...

eeeeiiii hodoh nye almari ni ? almari sape ni? almari bundle ape ??? hahahahhaa.....mmg lah pun, hasil kesian kawan aku kat aku, dia bg almari ni kat aku :))) yang penting bole simpan baju baju aku :) thankss fad sbb bg aku almari ni :)

eikk aku ni da melalut jauh ni .

okeh balik dr bli barang tuh, kat mak cik kedekot tuh, aku pon pegi joging lah ..ape lagi aktiviti petang aku, kalo tak jual muka ni haaa..kat UTP.. hatokkkkkk hang ! igt aku gila sgt kat negro2 utp tuh. aku ni mmg menjage kesihatan lahh :)) (poyo habessss minah ni ) tp sbb da lame tak berlari, aku tak mampu pun  nak lari 10 pusingan mcm selalu. 4 bulan kan cuti.. so 4 bulan jugak la tak joginggg ! ape punya bangsaaa kau ni ha?

tp at least aku masih boleh berlari. cume semput plak tibe2.. rase semakin kecil dada ni, semakin siket nafas aku ni ^^

sudah puas aku bepeluh peluh dengan kengkawan, aku trus g pasar malam, wow ! hobby aku ! tapi aku tak bli ape pon. cume bli pau ayam , makam malam aku, cume pau ayam, n sekarang aku rasa aku mcm da pedih perut., ohhhhhhhhh tidakkk gastrik, jgn ggu aku bolehhhh ??

malam nye ulak, aku keluar pegi crik bulb lampu and stater lampu. ni lampu dapo ngn bilik air belakang lah punya pasai...tebakar la pulakkk...rosak la hape la..cehhhhhh da kene ganti, so ape lagi, maen panjat tangge lah aku n kawan2. jadi wireman..... hehehe..siap..tp bepeluh2 la pulakkkk.

and last ? aku pegi teman eja and nad, crik buku, dr senior...ecehcehchec...rumah depa tak taw mana, so ape lagi, kami pon.......weng...weng...weng....dengan kapchai p crik uma senior. wow delightful day lah harini...

psssttt... najat da bawak katil, she is my roomate, yeay ! bilik da makin cantik dgn kehadiran katil najat ! saja nak kepohhhh.

k lah nak tido, tak baek aku membebankan demam aku ni dgn gastrik yg bakal dtg tak lama lagi ni. sbb aku sgt lapar rasanya ni. :)

-dada-
























gamba seset sgt kan...18sx sgttt..hahahhahaa kenalah tampal sini sane.....

2 comments:

SweetLikeWhat said...

dapat dah almari baru semalam..haha

LeLy shuhada shaari said...

hahaha...kak anis, mhl taw. kedekot punya mak cik tamau kc kurang !