Sep 25, 2011

Kalau bosan . boring . Jangan jadikan Boyfie anda sebagai sandaran :D

Pusing Kiri . Pusing kanan . Kalih kiri . kalih kanan  . Pungkok kot ni . Pungkok kot nun. haissshhhhhh bosan nye lah berhujung minggu kalau tanpa aktiviti sosial atau terlarang -.-

Housemate  :"pakwa hang kan ada...ajak p lah kluaQ"

ekau : "hayyy buadakkk ni sekali aku libas baru taw. tembam terus muka tuh. kalo pakwa jauh sejengkal ko   tak payah bgtaw. da lame aku paksa paksa si mamat tuh bawak aku ni bejalan. "

Hosemate : "hahaha kseian  !"

Kekasih kekasih yang di puja sekalian , jangan ingat kalau pakwa dekat sejengkal pun diawang ada hati nak bawak kita jalan taw kalau ekau ekau ni dalam keboringan yang tahap gaban ataw maxRider tawww.  mustahalllll ! menci tawwwwwww (foyo plus vongoks)

Ni mai aku nak habaq kat ampa sket , apa patut , apa tak ?

ampa suma yang ada boyfie , bace betoi betoi k. sebab kalo salah baca kompem pakwa ampa carik len troihhhh !

kalau ampa da gila gila punya boring , tok sah lah duk jadikan boyfie ampa tuh sebagai sandaran . Tak pasai pasai depa yang kena layan ampa kan ? kata kalo ampa boring dalam tempoh 20 jam ?

makkkkk aihhhh mati kau nyahhhhhh. kompem boyfie korang ambil gambar muke ayu chic chic korang  yang da patplohpat taon simpan tuh , mark dengan maker pen cam ni    "X"

Sumpah ta nak jahhhh.... :( I tamo la boyfie I buat muke gedik gedik comel I macam tuh . uhm. baby baby...tamo tamo :(  (GELI MAK BACE STATEMENT NI doe :D)

Selalunya ni kes bila kaseh kekaseh ni duk jauh la kan , si gurls ni selalunya dan dan taw. gedik memanjang. upsssss gurlssss.. sori, kami bukan kata kat ampa. kami kata kat depa yang GEDIK

selalunya lah kan , depa ni asek nak kan perhatian. perhatian yang macam mane lagi lah nak di bagi kan. kalo da jauh. haishhh aku pon ta paham. sbb kadang kadang aku pun asa benda yang sama. (eh cop cop . sejak bila kau ada boyfie ? jangan nak perasan blehhhyyyyy? ) *ade ok maca kat restoren SUBAIDAH : D . Jeleskan ? *

Bukan apa , aku paham dah lelaki ni , depa ni terlalu kuat bersosial dan ber-aktiviti terlarang taw ! so kita tak boleh halang mereka ni. sebab depa ni terlalu suka kan kan kan privacy. *helehhhhh foyo punya orang . kalau hang boring ?????? *jangan emosi bleyhhhhh ?* hakhakahakahkah. Lely budussss.

Boyfie ampa ni ada lagi banyak benda nak buat taw dari layan ampa yang keboringan tuh . Antaranya :

1 . "abg nak klua la yang , ade janji dengan kawan."  *kawan kawan . Abg xpikir syg ke ?*
2 . "ngah maen game ni , ish ggu lah "  *counter strike + dota xde bende laen ke ?*
3 . "tertidor lah . xsedar pun "  *abg ni kan ! tido mmg lg penting kan ?*
4 . "abg kat lua ni yang"   *ish bejalan je keje abg ! sayang tggu abg lameeeee !!!! *

alaaaa kesian ko peah , ade je hal laki kau :)

eyyhhhh minah , ko tak pusing ke 24jam kau tunggu boyfie kau ? ko tak boring ke ?
*nak jawab bleyhhhh ? mana la hang tak boringggg , da hang keja duk ggu boyfie hang jah "

eh tak jugak , da boyfie aku tak layan layan aku mane aku nak bosan .
*betul jugak.

Tapi korang , ape yang Lely nak bgtaw Jangan lah sebab kowang boring , korang paksa mereka ni berchatting 24jam. Nanti kalau mereka ni runsing alias rimas macam mana ? sapa nak tanggung ?

Hal ini demikian kerana , ececece. ayat tak leh blah . Lelaki ni zaman muda ni lah diawang nak merasa nikmat bujang. zaman ni lah diawang nak rasa ape tuh kasanova. dipuja puja awek kiri kanan depan belakang. time ni jugak lah nak mrase ape tuh nikmat muda mudi kan. nak karok dengan kawan. nak hang out dengan kawan . nak makan coki coki dengan kawan. let it. just let them be free. it is just for a while kawan kawan. Muda mudi hanya sekali , ambil lah masa untuk berseronok. ambil lah masa untuk merasa nikmat dunia ni. ambillah masa untuk bercinta. janganlah korang too guide them, bukan ape, nanti kalau diawang tgh buat aktiviti terlarang *maksud aku terlarang bile kau rasa boyfie kau da ade kau, tp nape mestiiiiii nakkkk ??? haha..
jangan lah, nanti kawan kawan die kutok die macam mane? kan malu die. nanti dituduh tak cool pulaks :D

Tapi kalau da 48jam langsung tak text , wajar jgaklah korang calling calling kan. bukan ape risau kot kot da jiun da boyfie korang tu. HAHA.

so, boyfie korang bukan lah sandaran untuk korang alas rasa boring n bohsan korang . bolehh. ni kes aniaya, yelah tak pasal pasal diawang jadi mangsa keadaan kan. kite tak bleh jadi dayus tuan tuan puan puan . *eh dayus? mustahil aku gune ayat ni*tak logik.

name pun lelaki , diawang kan suka main, dari kecik sampai besar diawang ni perangai tak puas puas main taw. layankan aje lah. so kalau korang boosan, korang p lah carik aktiviti, haaa bab tenet tak payah cakap,

dah habes sume laman sesawang aku godek. dadekat patplohpatribu new tab aku bukak :D

 ya ampunnn budak gila ni sah . kau taw, da habes semua web die bukak . die pegi siap kemas kemas semata mata nak amek gamba je ? eyhh tolong sket, aku nak pegi date ni taw !






sori la cik lely , kate tade pakwe ? kan aku kate aku ade bela maca kedai subaidah. ni aku besiap nak p juai buku kat senior , tp korang nak taw, tah kenape aku tak sampai hati nak jual buku kat senior tuh, aku kesian kat die, mcm tade duit je, so aku kate, takpelah, awak pakai lah dulu buku saye, nanti da habes sem, pulanglah. konon nak carik duit kan ? tapi..tu payah kalo hati lembot ni. apa pon tak bleyhhhh !!!!!!

so aku pon tak la terlampau ikotkan boring ni :D  *ceh. pakwa pun tade tp over. *

so ini cume sekadar pesanan lely kat gegurls lua sane :D jangan sedih sedih taw kalu kene tinggai ngn marka ampa. kahkahkahkahahhhhh

-dada

4 comments:

Khairul Rahman said...

seronok karok dgn boyfren hang semalam..haha

LeLy shuhada shaari said...

hoit pegi karok ngn maca subaidah kaaa?

Dhiya Fariza said...

hehe kelakar. kena ada toleransi dua2 pihak gini :D

LeLy shuhada shaari said...

haha..slagi ada kekentalan nak buat dang, mst bole :)